altijd de beste deal 100% tevredenheid zeer scherpe prijs hulp bij ontwerp mogelijk behulpzame klantenservice
Banner-1920-350_simpel

Klantenservice

Hieronder staan veelgestelde vragen van onze klanten, kom je er nog steeds niet uit? Dan kun je ons mailen.

Hulp nodig bij je ontwerp?

Wil je een product bestellen dat je zelf niet kunt ontwerpen? Wij kunnen je daarbij helpen. Dranghekdoek.nl kan je bestaande ontwerp (logo, huisstijl) verzorgen, of aanpassen op maat (eindproduct). We helpen je graag met alle vragen die je hebt bij het maken van een ontwerp!

Kan ik mijn product retourneren?

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Druk- en printwerk kun je daarom niet terugsturen. Dat is bedrukt met je bedrijf/logo en niet weer opnieuw te gebruiken.

Is de bestelling niet geleverd zoals je verwacht had door bijvoorbeeld beschadiging, productiefouten of kleurafwijkingen? We horen graag waarom jij niet tevreden bent met de bestelling.

Wat is de verzending en levertijd?

Belangrijke vraag! Dranghekdoek.nl kan binnen een werkdag alle bestellingen voor 21.30 uur leveren. Ben je te laat? Dan verschuift de bestelling naar de volgende dag en wordt dan geleverd!

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja dat kan erg gemakkelijk, op het moment dat je bestelling is verzonden, ontvang je de verzendbevestiging in een e-mail. Daarmee volg jij eenvoudig de zending!

Spandoeken, bouwhekdoeken of vlaggen bestellen?

Bestel hier alles!
Een dranghekdoek is niet alleen de perfecte blikvanger. Ook spandoek, bouwhekdoek of vlaggen zijn zeer geschikt. Dranghekdoek levert alles tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk ons assortiment.
Ga naar onze shop