altijd de beste deal 100% tevredenheid zeer scherpe prijs hulp bij ontwerp mogelijk behulpzame klantenservice

Contactgegevens
Dranghekdoek.nl
Julianalaan 34
9285 NB Buitenpost
0511 233 007
info@dranghekdoek.nl

Overige gegevens
Dranghekdoek.nl is een handelsnaam onder KvK-nummer 01117643

Levertijden
De gemiddelde levertijd van een product van dranghekdoek.nl is 1-5 werkdagen. Spoedleveringen zijn mogelijk, maar hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de inhoud van je bestelling. Per bestelling wordt duidelijk aangegeven wat de verzendkosten zijn. We werken met meerdere bezorgdiensten, hun tarief is leidend. Voordat je een product definitief besteld en betaald, weet je precies wat de verzendkosten zijn.

Privacy
Je persoonsgegevens zijn beschermd en worden door dranghekdoek.nl niet overgedragen aan derden.

Betaling
We werken bij dranghekdoek.nl met Mollie, een veilige betalingspartner. Klanten op de website doen hun betaling via iDEAL, dat maakt het mogelijk om te betalen met alle Nederlandse bankrekeningen.

Garantie
Bestellen van een product via dranghekdoek.nl is op eigen risico. Wij bieden uiteraard service, maar geven geen garantie op het eindresultaat. Mits dranghekdoek.nl het ontwerp en de levering heeft geregeld.

 

Spandoeken, bouwhekdoeken of vlaggen bestellen?

Bestel hier alles!
Een dranghekdoek is niet alleen de perfecte blikvanger. Ook spandoek, bouwhekdoek of vlaggen zijn zeer geschikt. Dranghekdoek levert alles tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk ons assortiment.
Ga naar onze shop